a ja dziś przedłużyłem umowę z t-mobile. W piątek powinienem pobawić się nowym P9 lite :wink: Póki co testów za wiele w necie nie ma, ale wierzę iż fon będzie sii  

; w pracy ostatnio koleżanka pokazała mi miejsce, gdzie ja miałem ok. -75dBm, a ona w ip5 w ogóle nie widziała sieci do połączenia  :lol: - jeśli ktoś poszukuje telefonu z dobrym zapleczem komunikacyjnym, to polecam
 ; w pracy ostatnio koleżanka pokazała mi miejsce, gdzie ja miałem ok. -75dBm, a ona w ip5 w ogóle nie widziała sieci do połączenia  :lol: - jeśli ktoś poszukuje telefonu z dobrym zapleczem komunikacyjnym, to polecam  ; w pracy ostatnio koleżanka pokazała mi miejsce, gdzie ja miałem ok. -75dBm, a ona w ip5 w ogóle nie widziała sieci do połączenia  :lol: - jeśli ktoś poszukuje telefonu z dobrym zapleczem komunikacyjnym, to polecam
 ; w pracy ostatnio koleżanka pokazała mi miejsce, gdzie ja miałem ok. -75dBm, a ona w ip5 w ogóle nie widziała sieci do połączenia  :lol: - jeśli ktoś poszukuje telefonu z dobrym zapleczem komunikacyjnym, to polecam

"
" 

Komentarz